FEEL FREE TO LIKE!!

04 September 2015

MAKAN-MAKAN KAT BIGBOB CAFE TAMAN PAUH

Cantik tempat ni... bangga sebab anak muda Melayu kita yg usahakan cafe ni. Mula-mula buka kat Bertam Kiosk.. sekarang dah buka cawangan lagi besar dan selesa kat Taman Pauh.. depan Jalan Baru. Jalan dari Seberang Jaya, nak ke Bandar Perda.


Bigbob Cafe

Bigbob Cafe Taman Pauh

Bigbob cafe taman pauh


Menunya... standard.. Meatballs.. sedapp!
Cuba lah korang.. support anak Melayu kita..

#happyeating
#makan
#dinner
#lunch
#bigbobcafe
#bigbob
#tamanpauh
#malaysia

05 May 2015

PROMO SHAKLEE MEI 2015

Cepat rasanya masa.... dah bulan Mei kan. Haa...bulan ni Omega Guard, Phytocol-ST & Vitalea for kids.

Sila rujuk bahagian produk kebaikan & khasiat suplemen2 ni.. hehe..  

Ainul 018-9579441
Pengedar Shaklee
area Kepala Batas, P.Pinang & 
Kulim, Kedah

04 April 2015

KELAS SLIMMING SET SHAKLEE

Pertama-tamanya.. rasa bersyukur sangat sebab walaupun jumlah orang yang participate sikit,tapi kelas tetap meriah. Set kurus atau slimming set Shaklee ni memang ramai yang suka. Ye la kan, semua orang nak bentuk badan yang cantik.. makanya, topik ini adalah yang paling major dalam group AHA kami. Sebab... boleh kata 90% yang join bisnes group kami ni datangnya dari pembelian set kurus langsing Shaklee..

pengedar shaklee kepala batas, pengedar shaklee kulim, bisnes shaklee

Kelas ni kami buat untuk dapatkan pendedahan secara lebih terperinci tentang cara yang paling betul untuk dapatkan diet yang seimbang dan jadual suplemen. Supaya senang kami nak advice kat kastemer kan... 


pengedar kulim, pengedar shaklee, ahli shaklee, shaklee

Inilah komitmen kami. Kelas diadakan pada hari Sabtu.. dan pada pukul 3 petang. Memudahkan pada yang bekerja. Boleh la datang kan... kelas pun tak dikenakan sebarang bayaran.. free of charge! Buat kat branch Shaklee je pun. 

Pada yang berminat untuk tambah pendapatan bersama bisnes Shaklee, boleh lah hubungi saya... Ainul 018-9579441

Kami pengedar Shaklee.. sedia berkhidmat untuk anda!

Bagi saya, boleh COD Kepala Batas, P.Pinang & Kulim, Kedah.

Untuk jadi ahli PERCUMA.. sila hubungi saya ASAP.. 





03 April 2015

PROMO APRIL 2015

Buat pertama kali dalam sejarah....
banyak sangat promo kali ni.. ada DTX complex...untuk kesihatan HATI. Boleh cuba untuk detox hati... Ada GLA Complex, untuk kesuburan, masalah dalaman wanita seperti senggugut teruk... Ada Lecithin, untuk kolestrol, kurus, otak... Ada Vitalea untuk kanak2...sebagai multivitamin & multimineral. 
Dan paling best kali ni, ada CINCH perisa Chocolate & Cafe Latte yang tak pernah lagi ada promo sepanjang 2 tahun saya dalam bisnes Shaklee ni.. memang sangat teruja!!

cinch chocolate


Saya cerita pun sume ni secara ringkas je.. tentang kebaikan setiap vitamin tu. Kalo nak tahu lebih lanjut.. boleh google atau search je dalam blog ni. Ada nama2 produk kat tepi sebelah kanan ni haa.. explore je..jangan malu2 ye.. hehe..

lecithin


Ermm..tentang Cinch tadi.. saya paling suka Cafe Latte... jadi, bila ada promo, mesti la suka sangat kannnn... Cinch ni ada Lysine yang mana dapat membantu mengekalkan otot2 kita supaya kekal mantap dan tidak mengelebeh atau mengeleber bila kita kurus..
best kan!! 

K..sambung next time..

Nak pi keje..

Apa2..pls sms.watsapp.telegram

Ainul 018-9579441




01 March 2015

SHAKLEE BRANCH - JB

Disebabkan Shaklee ni makin meluas dan mendapat sambutan hangat di Malaysia, baru-baru ni...branch JB pulak bertukar tempat baru... semua jadi makin cantik dan lebih teratur. Penang nye branch pun cantik dah..lebih luas. Main office kat KL pun lagi laaa... siap ada tempat bermain untuk anak-anak. Sangat prihatin...

Ok,  untuk orang-orang JB... boleh la shopping sakan bulan ni kat tempat baru..

JB's branch

Jom war-warkan berita baik ni...


Selamat menjaga kesihatan!

😊😊😊😊😊