FEEL FREE TO LIKE!!

07 December 2012

MEAL SHAKES SHAKLEE

APA ITU MEAL SHAKES??

Haa..ni produk terbaru yg saya cuba untuk anak-anak kesayangan saya.. Makanan tambahan paling ringkas dan berkhasiat!!chekidout! sumber: blog cery & blog Ayu


Meal Shakes adalah satu lagi product popular shaklee, menjadi favorite ramai, sebagai supplement tambahan kepada anak- anak. saya compile kan some info tentang mealshake untuk tatapan bersama.
Terdapat 24 jenis vitamin dan nutrient lengkap dalam setiap bancuhan mealshake. sangat sesuai untuk anak- anak yang memilih makan, dan dikhuatiri jika mereka tidak dapat vitamin yang diperlukan untuk keperluan seharian yang penting untuk tumbersaran kanak- kanak. 
Mealshake kaya dengan protein yang penting untuk pertumbuhan dan kesihatan kuku, kulit, rambut, organ-organ, sel- sel immunisasi. penting: mealshake adalah lactose- free. ramai yang memilih mealshake untuk anak- anak yang mengalami masalah eczema kerana protein membantu memperbaiki sel- sel yang rosak akibat eczema. 
Mengandungi asid folic, biotin, calcium, magnesium, yang penting untuk pertumbuhan tulang yang sihat dan kuat.
Mealshake kaya dengan soluble fibre, membantu melawaskan anak- anak terutama yang menghadapi masalah buang air besar. 
Rasanya yang sedap amat sesuai untuk anak- anak (yang biasanya payah nak makan vitamin samada liquid atau tablet). tidak mengandungi perasa dan pewarna tiruan. 
apabila keperluan nutrient anak- anak seharian adalah lengkap, tubuh badan mereka akan Membesar dengan baik disamping dapat mengurangkan risiko terkena jangkitan penyakit. mealshake tidak perlu diberikan setiap hari. cukup sekadar 3-4 kali seminggu. 

p.s: mealshake juga sesuai untuk orang dewasa yang tak pandai telan tablet (eeeee....)

untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya, 

SMS/Watsapp: 018-957 9441 (Ainul)
Email: dnul.ent@gmail.com