FEEL FREE TO LIKE!!

04 October 2013

PROMO OCT'13 COLLAGEN POWDER!!

Berita baik pada penggemar kolagen!!! Bulan ini promosi beli 6,percuma 1 untuk COLLAGEN POWDER SHAKLEE!!


Fungsi Ramuan Utama Collagen Powder:
●Kolagen dari sisik Ikan Merah
Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yg premium dgn kurangnya pencemaran dab kadar penyerapan yg tinggi berbanding dgn kolagen haiwan.
●Ekstrak biji Camellia Japonica
Bijinya terdiri dari asid oleik,satu emolien dan pelembap kulit yg hebat dan isoflavon,antioksidan semulajadi yg mampu mengurangkan radikal bebas.
●Ekstrak Pfaffia
Juga dikenali sebagai ginseng Brazil,apabila digabungkan dgn esktrak biji Camilla Japonica,ia dpt membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic. Dgn kemampuan luar biasa mengikat amaun air yg byk. Asid hyaluronic memainkan peranan penting dlm menghidratkan tisu tubuh utk menjadikan kulit lembut,lembap & licin.
●Elastin dari kolagen ikan
Elastin memelihara kulit supaya lebih fleksibel tetapi tegang,memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Ia membantu mengekalkan kulit tegang,anjal & elastik.
●Vitamin C & Vitamin B
Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen
dan menentang radikal bebas yg merosakkan kulit kita.
Vitamin B turut serta dlm metabolisme karbohidrat,lemak dan protin utk membebaskan tenaga yg diperlukan utk penghasilan kolagen di dalam sel.
●Ekstrak kekerang
Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting di dlm sintesis cecair synovial yg membekalkan pelincir kpd sendi2 dan menghidrat mata utk melegakan ketidakselesaan mata.
●Lactobacillus acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula usus yg sihat yg mampu meningkatkan penyerapan kolagen.
Sumber: Nutrition Book


KEBERKESANAN TERBUKTI ! terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu berturut-turut...
♥ 60% lebih LEMBAP
♥ 75% lebih LICIN
♥ 80% kurang KEDUTAN
♥ 90% lebih KESERIAN
♥ 71% pengguna berasa tekstur kulit mereka LEBIH GEBU
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedutan
♥ Menyokong kesihatan sesendi & menguatkan tulang
♥ Membantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.

KELEBIHAN LAIN
♥ TIADA ADITIF -- Ramuan Serbuk Kolagen Shaklee adalah 100% TULEN, SEMULAJADI, dan SELAMAT. TIADA PERANGSANG, TIADA GULA, TIADA PENGAWET DAN PEWARNA
♥ MUDAH -- Mudah larut dalam air, senang dibawa ke mana-mana
♥ ENAK -- Campur dengan jus kegemaran anda/Shaklee ESP/Shaklee Meal Shakes
#sumber:miakididdles

Jadi, cepat2 SMS/Watsapp saya di 018-9579441 (Pn Ainul) supaya anda boleh cuba kebaikannya! Pasti jatuh cinta!! Tetambah pada yg ada masalah kulit kering! Memang superb!! Sebab saya sendiri pernah cuba ok!

Jom cuba sementara harga JATUH ni!! Bulan ini SAHAJA ok...